HEADER AGATONIA

floricica Workshop pentru toate varstele

De-a lungul timpului am organizat numeroase ateliere, în contexte foarte diferite, pentru vârste diverse: copii, adulţi, familii. La Piscu putem găzdui excursii şcolare, teambuilding-uri sau pur şi simplu grupuri de prieteni, care doresc să petreacă împreună câteva ore, într-o relaxare activă. Este un timp în care înveţi destins şi acumulezi într-un mod plăcut cunoştinţe şi deprinderi, cu şi despre lucruri frumoase, vechi şi preţioase. La Şcoala Agatonia poţi face incursiuni în universul ceramcii populare, poţi încerca ţesutul la război – orizontal şi vertical -, icoana pe sticlă ori linogravura. Pentru cei cu răbdare mai lungă se poate lucra portret şi relief în lut sub îndrumarea sculptorului Virgil Scripcariu. Musafirii noştri vor vizita atelierul de sculptură şi vor primi explicaţii despre tehnici şi diferite lucrări din ambientul artistului. Putem explora împreună, în compania Adrianei Scripcariu, istoric de artă, mănăstirea Ţigăneşti, un lăcaş aparte, care deţine o frumoasă colecţie de obiecte vechi bisericeşti, pline de istorii. Avem spaţiu pentru picnic şi mişcare în aer liber. Oferim spaţiul, materialele pentru atelier şi îndrumare. Nu putem ofer transport, hrană, supraveghere în afara atelierului. Multe imagini de la atelierele noastre caută www.piscu.ro.

Taxa de participare este între 20-70 lei de persoană în funcţie de tipul atelierului, configuraţia excursiei şi numărul de participanţi. Grupul minim este de 15 persoane.


farfurie

 Realizăm aceste acţiuni în beneficiul şcolii şi a proiectelor noastre de promovare a patrimoniului. Pentru programări vă rugăm să ne contactaţi e-mail sau telefonic. Vă aşteptăm cu drag, pe tot parcursul anului.


        © Copyright Asociatia Gaspar, Baltasar & Melchior 2012.